Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


27.04.14
1309 0 Печатать

Уплата налогового обязательства может осуществляться за счет переплат

   Сплата грошових зобов’язань або погашення податкового боргу платника податків з відповідного платежу може здійснюватися також за рахунок наявної переплати з такого платежу. Для цього платнику податків не потрібно подавати відповідну заяву.
   
   Тобто, якщо на день проведення нарахування грошових зобов’язань у платника обліковуються надміру сплачені суми з відповідного платежу, то такі нараховані грошові зобов’язання автоматично погашаються за рахунок наявної переплати.
   
   Нагадуємо, що джерела сплати грошових зобов’язань або погашення податкового боргу платника податків визначені ст.87 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року №2755-VІ із змінами та доповненнями.
   
   Також, з цим та іншими питаннями можна ознайомитися у загальнодоступному інформаційно - довідковому ресурсі (дане питання у категорії 135.04).
По материалам Міністерство доходів і зборів України
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям