Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


01.06.20
5182 1 Печатать

З 1 червня в Україні настає новий етап пом’якшення карантину

З 1 червня в Україні буде дозволена робота басейнів і спортзалів; відвідування освітніх занять у групах не більше 10 людей (наприклад, розпочнуть роботу автошколи); а також буде відновлено рух залізничного транспорту і міжобласних перевезень автотранспортом. Скасування обмежень можливе лише у тих регіонах, де це дозволятиме епідемічна ситуація. 

Про це Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов заявив на щоденному брифінгу. 

“Якщо ми говоримо про користування фітнес-центрами, то обов’язково, щоб на вході до закладу відбувався термоскринінг. Якщо температура 37,2 градуси і вище, то людина не допускається. Ми рекомендуємо, щоб були антисептики на вході. Працівники закладів повинні бути одягнуті в маски та респіратори. МОЗ розробило цілий список рекомендацій, із якими детально можна ознайомитися на офіційному сайті”, - наголосив Максим Степанов. 

Переглянути повний список рекомендацій МОЗ щодо роботи спортивних залів та басейнів можна ТУТ. 

Як підкреслив Міністр охорони здоров’я, в Україні діє адаптивний карантин. 

“Відповідно перехід на наступний етап пом’якшень у кожному регіоні можливий лише тоді, якщо область відповідає усім критеріям”, - резюмував Максим Степанов.

По материалам КМУ
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Ігор
01.06.20 09:09

Як зрозуміти їх логіку? Коли вірус тільки починався, тотально зупинили всю країну. Коли хворих більше 22 тис., починаємо послаблювати карантин. Спершу дали заробити поліцаям, на штрафах; Зе вивів герег на трете місце, за статками, одразу після скрепного Петі; всіх малих підставили на користь старих олігархів. Зараз прагнемо на ліках заробити?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям