Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


19.06.20
2899 2 Печатать

Штрафи за ЗЕД-порушення: очікуються зміни

 Державна податкова служба України, оприлюднила проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку застосування податковими органами заходів впливу у вигляді штрафних санкцій до юридичних осіб (крім уповноважених установ) за порушення вимог валютного законодавства».

Проєкт постанови визначає порядок застосування податковими органами заходів впливу у вигляді штрафних санкцій до юридичних осіб (крім уповноважених установ) за порушення вимог валютного законодавства, а також встановлює розмір штрафних санкцій.

Зокрема, проєктом постанови передбачається встановити штрафні санкції у розмірі 25 відсотків суми операції, проведеної з порушенням валютного законодавства, а при повторному порушенні вимог валютного законодавства протягом року, розмір штрафної санкції збільшується до 50 відсотків.

З метою налагодження всебічного громадського обговорення зауваження та пропозиції стосовно змісту проєкту постанови надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього повідомлення за наступною адресою:

Державна податкова служба України: 04053, м. Київ-53, Львівська площа, 8, e-mail: irobak@tax.gov.ua.

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ

 

По материалам ДПСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • ВВВ
19.06.20 14:08

Да просто соберите всех бухгалтеров и финансистов на площади и расстреляйте!!!

Ответить
  • Елена
19.06.20 21:56

Козлы

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям