Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


06.07.20
2753 1 Печатать

З 6 липня по 4 вересня 2020 року держреєстратори мають підключитися до засобу додаткової ідентифікації

З метою ефективного захисту майнових прав громадян і суб’єктів господарювання Мін’юстом було прийнято рішення про обов’язкове підключення державних реєстраторів та нотаріусів до засобу додаткової ідентифікації користувача при виконанні реєстраційних дій в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. Такий крок має повністю унеможливити будь-які несанкціоновані втручання в роботу цього реєстру.

Департаментом нотаріату та державної реєстрації на виконання наказу Мін’юсту «Про заходи щодо додаткової ідентифікації державних реєстраторів під час проведення реєстраційних дій у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно» від 3 червня 2020 року № 1846/5, який набув чинності 29 червня 2020 року, розроблено Графік підключення державних реєстраторів до засобу додаткової ідентифікації з використанням одноразового паролю.

Так, у період з 6 липня по 4 вересня 2020 року усі державні реєстратори та нотаріуси мають підключитися до засобу додаткової ідентифікації під час проведення реєстраційних дій у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Звертаємо увагу, що у разі невиконання державними реєстраторами та нотаріусами вказаної вимоги наказу, їхній доступ до реєстру буде блоковано та відновлено лише після підключення засобу додаткової ідентифікації.

Територіальні органи Міністерства юстиції разом з регіональними філіями технічного адміністратора Державного реєстру речових прав на нерухоме майно забезпечують виконання цього Графіку на місцях.

Графік підключення державних реєстраторів до засобу додаткової ідентифікації з використанням одноразового паролю

По материалам Мін’юст

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • ***
06.07.20 23:39

Одобрямс.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям