Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


06.07.20
2265 0 Печатать

Варто врахувати платникам туристичного збору та платникам збору за паркування транспортних засобів

Податківці повідомляють фізичним особам-підприємцям, зокрема, податковим агентам із сплати туристичного збору та платникам збору за місцем для паркування транспортних засобів.

Звернить увагу на заповнення всіх реквізитів податкової звітності, зокрема, графи «місця проживання (ночівлі)» додатку до податкової декларації з туристичного збору та відповідно графи «вид об’єкта оподаткування» додатку до податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів.

Доречно також зауважити, що подавати декларації та сплачувати місцеві збори необхідно за місцезнаходженням об’єкта оподаткування з метою уникнення наявності одночасного боргу та переплати в інтегрованих картках платників податків за місцем реєстрації та місцем провадження діяльності. 

По материалам ГУ ДПС у Тернопільській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям