Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


11.07.20
1540 0 Печатать

Ощадбанк продовжує зниження процентних ставок за іпотечними кредитами

Ощадбанк єдиний на ринку пропонує найнижчу фіксовану відсоткову ставку на весь термін користування кредитом

Розуміючи необхідність доступної іпотеки для українців, Ощадбанк продовжує зниження процентних ставок за іпотечними кредитами та покращує умови кредитування.

З метою підтримки працівників державного сектора економіки Ощадбанк розширив  коло клієнтів, які можуть отримати кредит на житло під 9,99% у рамках програми «Звісно, 9,99» (раніше «Звісно, Док»). Скористатись програмою, яку банк запустив у квітні поточного року, крім працівників медичної сфери відтепер можуть державні службовці, співробітники Національної поліції України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Крім цього, для всіх клієнтів знижено процентну ставку на 2 відсоткових пункти за стандартними іпотечними програмами. Залежно від початкового внеску ставки стартують від 13,49%. 

Важлива перевага іпотечних програм Ощадбанку – фіксована відсоткова ставка протягом усього терміну користування кредитом. Клієнт з самого початку може чітко оцінити повну вартість кредиту і визначити суму платежу за кожний місяць користування ним. Відсоткову ставку за укладеним кредитним договором не буде переглянуто через рік або два, вона не залежить від вартості депозитних ресурсів протягом строку користування кредитом. Початковий внесок за певними програмами становить від 20%.

«Попит на доступну іпотеку значний. За оцінками експертів 6 млн українців потребують власного житла. З огляду на суттєве зниження облікової ставки та постійну увагу до питання доступності кредитування іпотека вже найближчим часом має всі підстави стати реальним механізмом вирішення житлового питання. Кілька останніх років ми працюємо над поліпшенням умов іпотечного кредитування та знижуємо відсоткові ставки. Зокрема, у 2019 році ставка за кредитами в Ощадбанку була на рівні 20%, на початку 2020 року – 15-16%. У квітні запущено кредитування медиків під 9,99%. Наразі ми розширили коло потенційних учасників цієї програми, а ставку за стандартними програмами знизили до 13,49%.Переконаний, що тенденція зниження ставок продовжиться. Важливо й те, що Ощадбанк єдиний на ринку пропонує найнижчу фіксовану відсоткову ставку на весь термін користування кредитом. Іпотека – це відносини на довгі роки, а в наш мінливий час важливо знати, що чекає на тебе в майбутньому», – зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

Ощад надає кредити на придбання нерухомості на первинному та вторинному ринку, а також кредити під іпотеку. Програми кредитування первинного ринку розробляються окремо з кожним забудовником.

По материалам Ощадбанк

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям