Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


16.07.20
2767 3 Печатать

Відновлюються тарифи за платежі у СЕП

Національний банк відновлює тарифи за платежі в Системі електронних платежів (далі – СЕП) з 24 липня 2020 року.

Це пов’язано із запланованим переходом СЕП на розширений регламент роботи, що передбачає доступність системи для проведення міжбанківських платежів 23 години на добу 7 днів на тиждень (23/7).

Крім того, Національний банк прийняв таке рішення ураховуючи поетапне послаблення Кабінетом Міністрів України карантинних та протиепідемічних заходів, пов’язаних із запобіганням поширенню на території України коронавірусної інфекції. 

Тож з 24 липня 2020 року для учасників системи почнуть діяти оновлені тарифи за послуги в системі, перехід на які регулятор планував здійснити ще навесні цього року. Відповідні норми містить постанова Правління Національного банку України від 15 липня 2020 року № 101.

Нагадаємо, що у зв’язку з карантином Національний банк упродовж чотирьох місяців (з 24 березня 2020 року) не стягував з банків плату за здійснення розрахунків у системі.

По материалам НБУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Анна
16.07.20 09:11

А банки стягували з нас плату за здійснення розрахунків...

Ответить
  • Валерий
16.07.20 10:04

Анна,а некоторые еще и тарифы за пол года три раза повышали.Помрут же, бедненькие с голоду.

Ответить
  • Светлана
16.07.20 11:09

у нас тоже обслуживание подорожало.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям