Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


22.07.20
3546 2 Печатать

Чи можна КЕП посадової особи ЮО використовувати при поданні звітності як ФОП?

Чи може особа, яка отримала кваліфікований сертифікат відкритого ключа, як посадова особа ЮО (керівник, головний бухгалтер, уповноважена особа), використати такий сертифікат при поданні нею податкової звітності в електронній формі, як ФОП або особа яка провадить незалежну професійну діяльність?

Особа, яка отримала кваліфікований сертифікат відкритого ключа, як посадова особа юридичної особи (керівник, головний бухгалтер, уповноважена особа), не може використати такий сертифікат при поданні нею податкової звітності в електронній формі, як фізична особа – підприємець, чи особа яка провадить незалежну професійну діяльність, оскільки цей сертифікат засвідчує належність відкритого ключа юридичній особі та підтверджує її ідентифікаційні дані.

По материалам Категорія 129.03 ЗІР

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • ***
22.07.20 09:12

В ключе привязка к ЕДРПОУ юр лица.

Ответить
  • Андрій
22.07.20 12:27

***, В електронному кабінеті ДПС так, а от на порталі пенсійного фонду, коли заходжу ключем бухгалтера юр. фірми, показує інформацію як по фіз.особі 

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям