Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


25.07.20
2469 0 Печатать

Тотального закриття шкіл не буде, - санлікар пояснив, як працюватимуть школи

В Україні з 1 вересня не варто очікувати масового закриття шкіл через карантин.

Таку заяву зробив в ефірі телеканалу "Україна 24" заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

На запитання, що буде зі школами, Ляшко відповів:

"Вони запрацюють з 1 вересня у звичному режимі. Тільки там, де буде "червона зона", будуть закриватись школи. "Червона зона" в цих районах – це не буде щось таке надзвичайне. Ми вже знаємо, що таке епідпоріг - умовний епідпоріг не такий, який завжди був для грипу і інших сезонних захворювань".

Головний санлікар пояснив, що, якщо школа опиняється у "червоній зоні", вона закривається на певний період, стабілізуються показники і школа відкривається.

"Тотального закриття шкіл на території країни не буде, якщо не будуть перевищені пороги з грипу і грипоподібних захворювань. У нас щороку закриваються в областях школи через підвищення захворюваності на грип і грипоподібні захворювання. Там чітка методологія, і у нас щороку публікується бюлетень з грипу і грипоподібних захворювань, який показує рівень захворюваності на грип, і від цього ми вже відштовхуємося", - розповів він.

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям