Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


19.09.20
1549 0 Печатать

Оформлення ID-карток у період карантину здійснюється за місцем звернення

Мін’юст на своєї сторінці у facebook звертає увагу, що на період встановлення на всій території України карантину оформлення документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи її спеціальний статус здійснюється за місцем звернення особи.

Це, зокрема, означає, що на час карантину для отримання паспорта громадянина України у формі ID-картки – вперше, у разі закінчення терміну дії, втрати, при обміні паспорта-книжечки на -картку за бажанням тощо – особа може звертатися до підрозділу Міграційної служби, незалежно від зареєстрованого місця проживання.

Крім того Державна міграційна служба України закликає усіх своїх відвідувачів – і громадян України, і іноземців та осіб без громадянства – дотримуватися рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо нерозповсюдження COVID-19. Будьте свідомими та зайвий раз не наражайте на небезпеку себе та оточуючих!

По материалам Міністерство юстиції України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям