Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


19.10.20
1439 3 Печатать

ЦОП зобов'язані забезпечувати відвідувачів ручками, папером та бланками заяв

Податківці звертають увагу платників податків на те, що відповідно до абзацу 4 п.п. 5.3.6 Примірного регламенту центру обслуговування платників, затвердженого наказом ДПС від 30.09.2020 р. № 537 «Про затвердження документів, які регламентують діяльність ЦОП» (далі – Регламент), відвідувачі безоплатно забезпечуються кульковими ручками, папером, бланками заяв для отримання адміністративних послуг та декларацій, передбачених ПКУ.

Крім того, на стендах «Адміністративні послуги» розміщується, зокрема, інформація про можливість безоплатного отримання бланків заяв та інших документів, необхідних для звернення щодо надання адміністративної послуги із зазначенням місць в яких їх можна отримати, контактних даних посадових осіб, відповідальних за їх видачу (абзац 22 п.п. 5.3.7 Регламенту).

А як насправді йдуть справи з забезпечення відвідувачів ЦОП канцтоварами? Своїм досвідом діліться в коментарях.

По материалам Категорія 134.05 "ЗІР"
Теги:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • ЮЛІЯ
19.10.20 09:50

Повеселили с утра))))

Ответить
  • Ира
19.10.20 17:23

сто років там не була.....

Ответить
  • Ага
19.10.20 21:12

Именно сегодня в ЦОПе была свидетелем, как мужчина попросил ручку, заполнить заяву, но ему ответили что на время карантина ручек никто никому не даёт. Кому пишут эти правила? Сами пишут, сами не выполняют.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям