Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


17.10.20
8738 0 Печатать

Як онлайн сплатити борг за виконавчим провадженням та штраф за порушення ПДР?

Мін’юст на своєї сторінці у facebook запитує: не сплатили штраф за порушення ПДР, через це ваше авто у розшуку, а ви про це навіть не здогадуєтесь?

Відтепер інформацію щодо наявності штрафів та боргів за виконавчими провадженнями можна дізнатися та сплатити в онлайн-режимі. Такі послуги вже доступні на порталі «Дія».

Оплата штрафів або боргів відбувається усього в декілька натискань. Для цього треба спершу авторизуватися в особистому кабінеті у застосунку «Дія» знайти інформацію щодо наявних боргів чи штрафів у розділі «Послуги» сплатити їх. При цьому квитанція про сплату зберігається у додатку, її можна завантажити або надіслати на електронну пошту. Після оплати можна відслідкувати зміну статусу штрафу чи боргу за виконавчим провадженням.

Така цифровізація виконавчих проваджень та штрафів за порушення ПДР надає можливість будь-якій фізичній особі:

  • пересвідчитися у відсутності чи наявності у неї заборгованості;
  • отримати інформацію щодо виконавчого провадження, стороною якого вона є, зокрема щодо природи наявної заборгованості та щодо основних процесуальних дій, вчинених виконавцем;
  • сплатити суму штрафу чи заборгованості в рамках відповідного виконавчого провадження онлайн.
По материалам Міністерство юстиції України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям