Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.10.20
1134 2 Печатать

До процесу формування прожиткового мінімуму в Україні залучатимуть громадськість та наукових експертів

21 жовтня на засіданні Уряду внесено зміни до Порядку проведення науково-громадської експертизи набору продуктів харчування, набору непродовольчих товарів і набору послуг для встановлення прожиткового мінімуму.

До складу експертної комісії введено двох представників громадськості та двох представників наукових установ, яких визначатимуть, відповідно, Громадська рада при Мінсоцполітики та Національна академія наук України.

Участь в роботі експертної комісії представників громадськості та наукових експертів підвищить якість проведення науково-громадської експертизи.

Постанову підготовлено Мінсоцполітики на виконання Рекомендацій парламентських слухань на тему: „Проблеми формування прожиткового мінімуму в Україні”, схвалених постановою Верховної Ради України від 19.05.2020 р. № 620-ІХ.

По материалам Мінсоцполітики

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Шурик
24.10.20 13:37

В всех громадских радах активисты - соросня. Вашингтон этим займётся. Слава мистеру Дональду, нашему отцу родному !!!
Шарий ещё 2 года назад рассказал как формируются так называемые "громадськи рады". Знают кто, когда и где проголосовать. И голосуют с одного компа тысячи раз. При том что больше никто в Украине не в курсе голосования.
Вот так они и петиции нужные соросне накручивали раньше их появления. Проголосовать за сутки 25000 за петицию не реально, если не специально по системе и имея сам сайт в своих руках.

Ответить
  • Ірина
24.10.20 17:05

Уряд, як завжди робе вигряд, що процює. Багато не потрябно знати, щоб підрахувати,  що повинно включити до прожиткового мінімуму. Спитайте пенсіонерів і вчитилів , необхідний перелік продуктів  і послуг, які води споживають і візьміть ціни на них в облстаті. Наприклад середня пенсія по Україні зараз 3200 грн. на них не можливо прожити. Мінімальна пенсія повинна бути не меньше 4000 грн,  а середня не меньше  6500 грн, це і є прожитковий мінімум для пеніонера, а процюючі повинні мати у 3 рази більший прожиточний мінімум. 

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям