Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


27.10.20
2319 1 Печатать

Викрито схему незаконного експорту товарів

Податківцями спільно з ГУ ДФС у Запорізькій області під час відпрацювання податкової інформації  викрито схему незаконного експорту товарів широкого вжитку до країн СНД та Євросоюзу. 

За результатами проведених заходів Управлінням  боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДПС у Запорізькій області виявлені підприємства – експортери, в реєстраційні документи яких внесені завідомо неправдиві відомості. Для мінімізації податкового навантаження документи підприємств використовувались для здійснення експорту товарів, походження яких невідомо.

Під час обшуків за місцем здійснення шахрайської діяльності підприємств вилучено фінансові документи, банківські картки та печатки, що використовувались  для легалізації  експортованого товару та  виведення коштів у «тінь» на суму понад 22 млн гривень. 

За даними матеріалами правоохоронними органами припинено незаконну діяльність СГД та відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 2051 КК України. Наразі тривають слідчі дії.

По материалам ДПСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • 9991
27.10.20 08:47

немає рішенння суду, а значить ще не викрито. Зате вже відзвітувались.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям