Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


01.11.20
1406 1 Печатать

Уряд створює зручні умови надання соціальних послуг багатодітним сім’ям

28 жовтня на засіданні Уряду внесено зміни до Порядку виготовлення і видачі посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї, що створить зручні умови до надання соціальних послуг багатодітним сім’ям.

Рішення дозволить:

- надати можливість подавати заяви та документи, у тому числі, для оформлення посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї через інтернет і поштою, а також при особистому зверненні;

- врегулювати питання подовження терміну дії посвідчення у разі навчання дитини за денною формою навчання у закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти;

- зменшити адміністративне навантаження на громадян під час надання їм послуг у сфері соціального забезпечення, зокрема, скоротити кількість документів, що ними подаються.

Оптимізація виготовлення та видачі посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї створить доступні умови для звернень громадян, які потребують соціального захисту, що є одним із завдань органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • !!!
01.11.20 15:00

Скажите пожалуйста, если в семье трое детей, это семья считается многотедной или изгоедетной, потому, что соцслужбы уже задолбали ! кахдый раз требуют справки из ДВС о том, что невестка не получает от первого мужа алименты на ребенка, неужели это так нужно делать и затягивать выплату месяцами или вообще не платят ни копейки!

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям