Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


30.10.20
11640 8 Печатать

Під час формування проєкту плану комплексних перевірок на 2021 рік було допущено технічну помилку

Нагадуємо, що Пілотним модулем планування заходів державного нагляду (контролю) та збору інформації для запуску інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю) – https://inspections.gov.uaсформовано проект плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2021 рік.

Ознайомитись з проектом плану можна на сайті Пілотного модуля планування заходів державного нагляду (контролю) та збору інформації для запуску інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю) або завантажити його у форматі .xlsx за посиланням нижче.

Перейти до Комплексного плану або завантажити Комплексний план з виправленими помилками

При роботі з модернізації програмного забезпечення, за допомогою якого було згенеровано проект плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2021 рік, виявлено технічну помилку, через яку у проекті плану частково пропущено інформацію про дати початку заходів державного нагляду (контролю), які припадали на святкові та перенесені вихідні дні. Наразі технічну помилку усунуто, у подальшому вона повторюватись не буде.

Відповідно до статті 5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» планові заходи здійснюються відповідно до річних планів, що затверджуються органом державного нагляду (контролю).

Внесення одного й того самого суб’єкта господарювання до планів здійснення заходів державного нагляду (контролю) різних органів державного нагляду (контролю) є підставою для проведення щодо такого суб’єкта господарювання комплексного планового заходу державного нагляду (контролю).

Органи державного нагляду (контролю) щороку визначають перелік суб’єктів господарювання, які підлягають плановим заходам державного нагляду (контролю) у плановому періоді, та не пізніше 15 жовтня року, що передує плановому, забезпечують внесення відомостей про таких суб’єктів господарювання до інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю) для автоматичного виявлення нею суб’єктів господарювання, які підлягають комплексним плановим заходам державного нагляду (контролю).

Проект плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) формується інтегрованою автоматизованою системою державного нагляду (контролю).

До уваги суб’єктів господарювання

За результатами узагальнення досвіду, отриманого під час планування заходів державного нагляду (контролю) у попередніх планових періодах, Державна регуляторна служба України, з метою здійснення інформаційної підтримки суб’єктів господарювання, підготувала рекомендації, дотримання яких має забезпечити їх ефективну взаємодію з ДРС та органами державного нагляду (контролю) під час проходження етапу планування заходів державного нагляду (контролю) на 2021 рік.

Ознайомитись з рекомендаціями можна за посиланням.

По материалам Державна регуляторна служба

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Olena
30.10.20 21:00

Какие же они тупицы. Даже план составить правильно не могут.... 

Ответить
  • Шурик
30.10.20 21:18

Нелегитимное государтство, нелегитимну премьеру. Оккупанты захотели грабить. Мы за каждый пфенинг украденный с ними разберёмся, потом. "был кто-то что так сказал". Надо победить заразу, но пока что вариантов нет.

Ответить
  • Ааааа
31.10.20 08:53

А когда бухгалтер сделает ошибку, то сразу штраф, "порицание" от руководства....

Ответить
  • April
02.11.20 14:41

Ааааа, "Имею право на ошибку" могут только те, кто живет за счет налогов. Те же, кто платит эти налоги  - ошибаться не могут.

Ответить
  • Анатолий
02.11.20 09:05

Значит как мне уточнить 1-ДФ, то штраф. А здесь вечная безнаказанность.

Ответить
  • Валентина
02.11.20 11:26

План и то не могут правильно составить, а, с нас бухгалтеров три шкуры дерут бездари

Ответить
  • Лариса
02.11.20 12:59

Они могут, у них работа такая нервная, перегружен мозг. Отсюда и в плане ошибки, и  в собственной декларации могут "по ошибке" пару миллионов забыть... Ну, ничего-ничего бывает. Не держать же всякую мелочь в голове )))) А в манюсенькой фирмочке, "ТОВке", единственный бухгалтер (он же кадровик, юрист, секретарь и уборщица) допустит ошибку в деке, в 1-ДФ и пр., все расстрел, "злостный неплательщик" и т.д., и т.п.

Ответить
  • Оксана
02.11.20 16:06

Штраф + пеня

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям