Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


13.11.20
1686 1 Печатать

Подання заявок-розрахунків в паперовому вигляді страхувальниками м. Києва

У зв’язку із значним збільшенням кількості заяв-розрахунків, поданих страхувальниками для отримання матеріального забезпечення застрахованих осіб до Правобережного відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у місті Києві, заяви-розрахунки в паперовому вигляді з 12 листопада 2020 також приймаються за адресою: м. Київ, пров. Артилерійський, 7-9 (11 поверх, станція метро Берестейська).

Також з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та вжиття заходів щодо упередження розповсюдження COVID-19 Фонд соціального страхування України забезпечив можливість страхувальникам (роботодавцям) подавати заяви-розрахунки дистанційно.

Для цього страхувальники (роботодавці) мають укласти із відділенням робочого органу виконавчої дирекції ФССУ відповідний договір.

Документи подаються із застосуванням електронного підпису/печатки, а клієнтське спеціалізоване програмне забезпечення для створення та подання електронних документів роботодавець обирає самостійно.

Як і раніше, заяву-розрахунок можна подати до відділень управління виконавчої дирекції Фонду в м. Києві особисто. Однак, наполегливо радимо на час карантину робити це онлайн, віддавши перевагу дистанційній формі подачі документів до Фонду.

Але навіть, якщо роботодавець не має можливості подати заяву-розрахунок дистанційно, Фонд запровадив безконтактний прийом документів – для цього у відділеннях розташовані спеціальні скриньки.

По материалам Фонд соцстраху

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Любовь
13.11.20 08:57

А чому ж не можна договір укласти дистанційно?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям