Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


15.11.20
1409 0 Печатать

Ощадбанк знизив ставки за іпотечними кредитами

Зниження становить 0,5% – 2% за більшістю програм іпотечного кредитування для фізичних осіб при купівлі нерухомості на вторинному ринку.

Основна програма кредитування «Звісно, зручно» нині передбачає фіксовану ставку 13% річних у гривні на весь період кредитування – від 1 до 20 років за умови першого внеску від 50% вартості житла або іншого нерухомого майна. Клієнти, які обслуговуються за зарплатними проектами Ощаду, мають можливість оформити такий іпотечний кредит під 12,5% річних. При мінімальному авансі від 20% ставка становить 13,49%, а для клієнтів, які отримують заробітну плату через Ощад, – 12,99%.

Тепер за програмою «Звісно, 15» клієнти зможуть оформити кредит за найнижчою ставкою – під 8% річних у гривні при першому мінімальному внеску від 20%. Такі умови запроваджено на перші 6 місяців дії кредитної угоди. Починаючи з 7 місяця встановлено єдиний на весь термін розмір ставки – 13,49% у гривні. Однією з переваг цієї програми є відсутність витрат на страхування життя клієнта.

За програмою «Звісно, житло» ставку зменшено на 1%, клієнти зможуть скористатись фіксованою ставкою – 11,99%. Період дії кредитної угоди передбачає термін від 1 до 10 років при першому внеску клієнта від 30% вартості майна. При цьому комісія за видачу кредиту відсутня.

Продовжує також діяти вигідна пропозиція від Ощаду «Звісно, 9,99», у рамках якої під 9,99% річних у гривні кредити на житло зможуть отримати медики, працівники Національної поліції і Державної служби України з надзвичайних ситуацій, співробітники сфери освіти, державних організацій. Ставка 9,99% річних зберігається протягом усього терміну дії кредитної угоди.

За 10 місяців 2020 року Ощад видав майже 1000 кредитів на суму понад 540 млн грн.

Більш детально про іпотечні програми можна дізнатись на офіційному сайті, в будь-якому відділенні або в Контакт-центрі Ощадбанку за тел.: 0 800 210 800.

Як відомо, Ощадбанк став абсолютним переможцем у номінації  «Іпотека на придбання житла на вторинному ринку» за підсумками ІІІ кварталу 2020 року в рейтингу банківських продуктів Prostobank Awards-2020.

По материалам Ощадбанк

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям