Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


20.12.20
9438 0 Печатать

Кабмін змінив порядок державної реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів

Уряд змінив порядок державної реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів. Відповідну постанову Кабінет Міністрів прийняв сьогодні, 16 грудня, - повідомив Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Постанова дає можливість подати заяву та документи, необхідні для отримання номерних знаків та реєстраційних номерів через Електронний кабінет водія або Єдиний державний портал адмінпослуг.

Крім того, документ передбачає недопущення відчуження транспортних засобів у власників, стосовно яких містяться відомості у Державному реєстрі боржників.

Він також спрощує процедури огляду транспортних засобів під час державної реєстрації, перереєстрації та зняття їх з обліку.

Нагадаємо, Уряд підтримав законопроект щодо зміни правила видачі номерних знаків для транспортних засобів.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям