Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


21.12.20
4476 1 Печатать

Сучасні рішення для малих, середніх та великих підприємств

Шановні бухгалтери! 

Вітаємо Вас з прийдешніми різдвяними та новорічними святами! Щиро бажаємо у наступаючому Новому році успіхів, натхнення, втілення всіх Ваших мрій і, звісно, легкої подачі звітності!

Напередодні Нового року саме час підвести підсумки напрацьованого за рік. 2020 рік без перебільшень став переломним роком для більшості підприємств, адже в умовах карантину нагальним стало впровадження електронних сервісів та перехід на віддалену роботу співробітників. Тож ділимося з Вами нашим досвідом з розробки та впровадження онлайн сервісів протягом року. 

Як відомо, 1 серпня 2020 року набули чинності норми законів №128 і №129, якими впроваджено програмні реєстратори розрахункових операцій (пРРО) та введено процедуру реєстрації електронних чеків у фіскальному сервері податкової служби. З метою надання можливості нашим користувачам фіскалізувати електронні чеки нами було розроблено та впроваджено в промислову експлуатацію декілька рішень, орієнтованих як на малий та середній бізнес, так і великий.

Ліцензія “Модуль РРО” орієнтована під потреби малого та середнього бізнесу з невеликою кількістю кас. Арт-Звіт Pro в рамках даної ліцензії можна використовувати як  програмний РРО, формувати та фіскалізувати електронні чеки в ДПС України, друкувати фіскалізовані чеки або ж відправляти їх на емейл покупцю. Підтримується робота каси як в онлайн, так і офлайн режимах. 

Ліцензія “SOAP-сервіс Арт-Звіт пРРО для реєстрації електронних чеків” розроблена під потреби великого бізнесу, який приймає оплату за товари та послуги у безготівковій формі через платіжні системи, наприклад LiqPay, здійснює обмін валют, тощо. Це сервіс, який надає можливість реєстрації великої кількості електронних чеків безпосередньо з облікової системи, працювати в онлайн та офлайн режимах, формувати Х- та Z-звіти у автоматичному режимі та багато іншого. Завдяки нашому рішенню було запущено першу в Україні касу валютообмінних операцій з програмним РРО під брендом LeoTransfers від ТОВ «ФК Леогеймінг Пей».  Фінансова компанія є платіжною організацією МПС LEO, яка входить в п'ятірку лідерів ринку України з грошових переказів. Для пілотного проекту обрали не центр Києва, а один зі спальних районів (вул. Ірпінська, 76), в подальшому планується впровадження пРРО на всіх касах. Перевагою впровадження програмного РРО для кас обміну валют перш за все стала значна економія коштів у порівнянні з дорогими апаратними РРО та підвищення технологічності внутрішніх процесів компанії. 

В умовах глобальної діджиталізації з кожним днем все більшої актуальності набуває використання кваліфікованого електронного підпису. Цього року в Арт-Звіт Pro з’явилася унікальна можливість використання особистих ключів, яких зберігаються у спеціальному захищеному хмарному сховищі (депозитарії). Дана можливість з’явилась завдяки підключенню DepositSign - першого та єдиного в Україні інноваційного сервісу, який дозволяє зберігати особисті ключі електронного підпису у спеціальному захищеному сховищі (депозитарії).

Також цього року в Арт-Звіт Pro реалізовано функціонал та додано новий тип ліцензії “Звітність до НБУ”, завдяки якій у небанківських фінансових установ з'явилася можливість створення, підписання та відправки статистичної звітності до порталу НБУ, який з 1 липня став регулятором переважної частини небанківського фінансового сектору в рамках проєкту "спліт".

Для розпорядників акцизних складів, які на виконання вимог Постанови КМУ от 22 листопада 2017 р. № 891 “Про затвердження Порядку ведення Єдиного державного реєстру витратомірів-лічильників і рівнемірів-лічильників рівня пального у резервуарі, передачі облікових даних з них електронними засобами зв’язку” зобов’язані щодня (крім днів, у які акцизний склад не працює) передавати облікові дані з них електронними засобами зв’язку до ДПС України, в Арт-Звіт Pro додано можливість автоматичного заповнення звіту J/F0210401 – Довідка про зведені за добу підсумкові облікові дані щодо обсягів обігу (отримання/відпуску) та залишків пального на акцизному складі пального на основі показників системи моніторингу рівнемірів і витратомірів (СІУР).

Завдяки методам взаємодії через COM-інтерфейс або SOAP-сервіс реалізовано можливість автоматичного обміну податковими накладними, первинними документами та регламентованою звітністю (Єдиний соціальний внесок, Форма 1-ДФ, Фінансовий звіт 1м-2м), звіт з праці, тощо з Арт-Звіт Pro та обліковими системами (наприклад, програмою 1С:Підприємство) без додаткових налаштувань конфігурації. Перевагами інтеграції є можливість здійснення масових операцій з імпорту/експорту документів між обліковою системою та Арт-Звіт Pro, оскільки типові засоби 1С:Підприємство не передбачають імпорту файлів документів. також існує можливість не просто імпорту, а пакетного імпорту документів. Пряма взаємодія між програмами спрощує роботу бухгалтера, оскільки не потрібно виконувати зайві однотипні операції вивантаження та завантаження документів, всі документи одразу потрапляють у вказаному напрямку без створення проміжних файлів (XML, DBF тощо).

Отже, 2020 рік був досить плідним і ми, не збавляючи темпів, продовжуємо рухатися далі, адже попереду у нас багато цікавих та амбітних проектів, про які ми почнемо розповідати якраз тоді, коли всі вже дещо притомляться від затяжних Різдвяних та Новорічних свят і повернуться до звичного ритму життя року. 

Дякуємо всім, хто розділив з нами цей рік, далеко не відходьте – далі буде ще цікавіше.

Якщо ви досі шукаєте альтернативу апаратним РРО, «Арт-Звіт Pro»  пропонує безкоштовно спробувати усі можливості програмного РРО.

Даруємо вам пів року безоплатного використання Арт-Звіт пРРО для швидкої та зручної реєстрації електронних чеків в ДПС.

Для активації, заповніть форму та введіть промокод  ArtZvit1F

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Юра Г.
25.12.20 19:49

90 ГРИВЕНЬ ЗА 1000 ЧЕКОВ. ОЧЕНЬ ВЫГОДНО?
У НАС В МАЛЕНЬКОМ ГОРОДКЕ ОБМЕННИК В ПЛОХИЕ ДНИ ОКОЛО 200 ЧЕЛОВЕК
540 ГРИВЕНЬ В МЕСЯЦ ? ВЫ ШУТИТЕ?
ИЛИ Я НЕ ТАК ВАС ПОНЯЛ.
ТОГДА ХОЧУ ПОЛУЧИТЬ ПРЯМОЙ ОТВЕТ БЕЗ ЗАПОЛНЕНИЕ СВОИХ ПЕРСОНАЛЬНЫХ ДАННЫХ ВАМ ДЛЯ НЕПОНЯТНЫХ ЦЕЛЕЙ.
ИСХОДНЫЕ ДАННЫЕ - У МЕНЯ НОВОЕ МЕСТО КАССИРА.
ВОПРОС : КАКОЕ ОБОРУДОВАНИЕ Я ДОЛЖЕН ЗАКУПИТЬ И КАКОЕ ПО И ПО КАКОЙ ЦЕНЕ У ВАС.
.
КАК ВЫ ПОНИМАЕТЕ - ОТСУТСТВИЕ ПРЯМОГО ОТВЕТА НА ПРЯМОЙ ВОПОС - ДОКАЗАТЕЛЬНОСТВО ВАШЕЙ НЕЛОЯЛЬНОСТИ К КЛИЕНТУ И ПОДТВЕРЖДЕНИЕ ТОГО, ЧТО ВАМ ЕСТЬ ЧТО СКРЫВАТЬ ОТ ВАШЕГО ПОТЕНЦИАЛЬНОГО КЛИЕНТА.

Ответить
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям