Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


17.01.21
1868 0 Печатать

Пенсіонеру, який змінив паспорт, необхідно звернутися до ПФУ

Органами Фонду проводиться робота в рамках верифікації та для актуалізації даних осіб, щодо яких отримано інформацію Державної міграційної служби про визнання недійсними, втраченими або викраденими документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України.

Згідно із статтею 16 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” застрахована особа зобов’язана повідомляти органи Пенсійного фонду протягом десяти днів з моменту виникнення нових обставин.

Пенсіонерам, які з моменту призначення пенсії з будь-яких причин змінили особисті дані, необхідно звернутися до сервісних центрів за територіальним розміщенням для внесення актуальних паспортних даних до інформаційної бази Пенсійного фонду України (нагадуємо, що саме на підставі цієї інформаційної бази даних формуються виплатні документи, за якими здійснюється виплата пенсійних коштів).

По материалам ГУ Пенсійного фонду України у Волинській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям