Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


18.01.21
1958 0 Печатать

До уваги великих платників податків! Оновлено контакти координаторів

Нагадаємо, що великі платники, які включені до реєстру ВПП на 2021 рік, з початку поточного року обслуговуються за новим форматом.

Усіх великих платників, які були включені до відповідного реєстру, закріплено за зазначеними міжрегіональними управліннями ДПС по роботі з великими платниками податків.

Так, за Центральним МУ ВПП закріплено 651 платника, Східним МУ ВПП – 287, Західним МУ ВПП – 150, Південним МУ ВПП – 148, Північним МУ ВПП – 135 платників.

За кожним великим платником податків в Міжрегіональних управліннях закріплений індивідуальний податковий координатор, який здійснює адміністрування всіх податків, та забезпечує взаємодію між платником та іншими структурними підрозділами.

Дізнатися свого координатора можна за посиланням.

Також, пропонуємо платникам використовувати «Електронний кабінет», що працює цілодобово на безоплатній основі та дозволяє, зокрема, направляти звітність, листи, запити та отримувати низку довідок в електронному вигляді оперативно не виходячи з кабінету.

По материалам Офіс ВПП ДПС

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям