Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


29.01.21
2774 0 Печатать

Форма звітності № 4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і прац» зазнає змін

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України оприлюднило проєкт наказу „Про затвердження форми звітності № 4-ПН „Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці” та Порядку її подання”.

Метою прийняття проекту акта є приведення у відповідність до вимог чинного законодавства організації збору інформації про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці та порядку її подання до державної служби зайнятості роботодавцями з ціллю своєчасного запобігання масовому безробіттю та сприяння працевлаштуванню вивільнених працівників.

Проект акта розроблено на виконання вимог ст. 48, п. 4 ч. 3 ст. 50 Закону України «Про зайнятість населення», ст. 492 КЗпП, п. 84 плану заходів щодо реалізації Основних напрямів реалізації державної політики у сфері зайнятості населення та стимулювання створення нових робочих місць на період до 2022 року, затвердженого розпорядженням КМУ від 03.03.2020 р. № 216, п. 2 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України від 02.12.2020 р. № 1030-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо соціального захисту населення на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Проектом акта передбачається затвердження форми звітності № 4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці» та порядку її подання.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям