Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


13.02.21
1174 3 Печатать

«Інвестняня» – цікавий інструмент стимулу інвесторів

Цього тижня Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про державну підтримку інвестиційних проектів із значними інвестиціями в Україні» – закон про “інвестнянь”.

Бізнес-спільнота вітає дану ініціативу як хороший інструмент підтримки українським та іноземним інвесторам. Адже Україні, аби виграти конкурентну боротьбу за інвестора, треба не лише фокусуватися на структурних реформах, хоча, звісно, без них нікуди, але й на конкретних пакетах стимулів для внутрішніх та зовнішніх інвесторів.

Варто зауважити, що подібні інвестиційні стимули з боку держави вже діють у багатьох країнах, у тому числі, європейських. В України цей інструмент запускається вперше, тож, зрозуміло, що виникає ряд питань, зокрема щодо тих інвестиційних проектів, які мають запуститись вже цього року. Водночас, і сам механізм дії Закону має бути виписаний в підзаконних актах, а на їх розробку і прийняття потрібно мінімум пів року.

Тож ми в Європейській Бізнес Асоціації сподіваємось, що найближчим часом механізм регулювання даних питань буде розроблено й прийнято, і в країні запрацює якісний інструмент підтримки інвесторів.

По материалам Європейська Бізнес Асоціація

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • ***
13.02.21 09:16

При таком воспитателе в детском садике, какие же будут няни работать? За бесплатно что ли или наблюдателей опять пришлют с Польши или Прибалтики.

Ответить
  • Облікове Діло
13.02.21 12:23

Ага, решта вже у повному порядку - судова система та МВС працює як треба, податкова не корумпована, держава розумно витрачає кошти платників та немає надмірної регуляції та бюрократії.

Ответить
  • Ігор
13.02.21 13:51

ЄБА за персональних решал. Без них і суд, і правоохоронні органи, і корумпована влада не такі.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям