Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


15.02.21
6445 9 Печатать

Держстат щомісячно переглядає перелік форм звітності

Шановний респонденте! Зауважуємо, що протягом року до переліку форм можуть уноситися зміни.

Оновлення переліку здійснюється щомісячно (останнє оновлення сервісу – 08.02.2021 р.)

На сайті Держстату Ви маєте змогу отримати інформацію про те, які форми статзвітів має подавати Ваше підприємство. Для отримання переліку звітів введіть свій код ЄДРПОУ у форму за посиланням.

Крім того, Ви можете бути залучені до спостережень і анкетних опитувань, які не зазначені в переліку, про що Вам буде повідомлено додатково.

Передбачено безкоштовний сервіс для електронного звітування за статистичними звітами "Кабінет респондента" за посиланням.

Граничні терміни подання форм державних статистичних спостережень та фінансової звітності можна знайти в Календарі подання форм державних статистичних спостережень та фінансової звітності на 2021 рік.

Повний перелік форм державних статистичних спостережень представлено у Загальному табелі (переліку) форм державних статистичних спостережень на 2021 рік.

Фінансову звітність на адресу органів державної статистики мають подавати усі респонденти-юридичні особи.

Склад і періодичність подання фінансової звітності визначаються Законом України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" від 16.07.1999 р. № 996-XIV, постановою КМУ від 28.02.2000 р. № 419 " Про затвердження Порядку подання фінансової звітності", національними положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку, затвердженими Мінфіном, та міжнародними стандартами фінансової звітності, які офіційно оприлюднені на веб-сторінці Мінфіну.

По материалам Держстат

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • *
15.02.21 09:44

Держстат еще не вымер? А как же страна в смартфоне? И общие базы данных для госструктур?

Ответить
  • Елена
15.02.21 19:23

*,а не пошли бы они ... каждый месяц они пересматривают! еще нам не хватало каждый месяц дрожащими руками заходить на их сайт и проверять - не нужно ли штук 10 отчетов подать? так, небольшой додаток до основной работы

Ответить
  • Непогода
15.02.21 10:11

Вымирание им не грозит. По части сохранения своего здоровья держстат переплюнул даже налоговую. Он и еще в прошлом году закрыли любой доступ к своему телу, все только в электронном виде или через укрпошту. Даже ящик на входе повесить, поставить не захотели. Они уже давно в "смартфоне".

Ответить
  • Икс
15.02.21 10:12

Только благодаря Держстату поступления в бюджет выросли, план дохода перевыполнен и .... дефицит бюджета увеличился. 
Есть ложь, есть наглая ложь и есть статистика!

Ответить
  • бух
15.02.21 11:38

дык -уже ж на пенсию вышли? статы

Ответить
  • Эльмира
15.02.21 13:56

Они как замороженный ,,, и года их не берут))) 

Ответить
  • Ігор
15.02.21 14:11

Це вони так інтенсивно працюють?
Не дивно, що в них результат, як в попів з інтенсивним впровадженням духовності - чим більше попівень, тим більше корупція.
Або результат у вишеватних москалів - чим більше трипалих прапорів Свободи та подібних продажних, чим більше крику та видовищ, тим краще результат на користь агресора.

Ответить
  • Наталья
15.02.21 17:09

Да, без статистики не жизнь, сплошная каторга. Классика на все времена. К тому же бумажная промышленность у нас работает отлично, так что отчеты нам с вами в статистику носить- не переносить....

Ответить
  • Omnia
16.02.21 13:11

Наталья, "пишите-пишите, бумага всё стерпит")))

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям