Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


21.02.21
1097 4 Печатать

Уряд уповноважив UkraineInvest здійснювати супровід інвесторів зі значними інвестиціями, — Денис Шмигаль

Уряд під час чергового засідання 17 лютого підтримав рішення, яким Офіс із залучення та підтримки інвестицій (UkraineInvest) визначається уповноваженою установою на здійснення супроводу інвестора в підготовці та реалізації проекту зі значними інвестиціями.

«Паралельно з іншими інструментами, такими як концесії, успішні кейси з приватизації, індустріальні парки та інші — це дійсно сприятиме відновленню інвестиційної активності в країні», — прокоментував рішення Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Глава Уряду нагадав, що нещодавно Президент України Володимир Зеленський підписав закон про державну підтримку інвестиційних проектів зі значними інвестиціями, що покращує інвестклімат в Україні.

«Це була одна з обіцянок Президента, що інвестори отримають сприятливе середовище та належні гарантії з боку держави. Для того, щоб цей закон запрацював, Уряд визначив спеціальну уповноважену установу, яка займатиметься інвестиційним супроводом проектів та допомагатиме інвесторам від старту проекту і протягом всього часу його реалізації», — зазначив Прем’єр-міністр.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • gafi
21.02.21 18:20

Расскажите мне про сопровождение китайских инвесторов Мотор-Сич...

Ответить
  • Шурик
21.02.21 19:05

Министр экономики Порошенко в Киеве на закрытом втюхивании с китайской делегации втюхивал Рошен. При Януковиче, он же министром был, а сын его незаконно был назначен в Шанхае.
Об этом мне рассказал мой друг из той китайской делегации.

Ответить
  • Шурик
21.02.21 19:01

2020
- 200 миллионов инвестиций, 25 миллионов потратил офис президента.
Данке Грин Гнида.

Ответить
  • Шурик
21.02.21 19:08

Значные это 50% отката.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям