Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


21.02.21
958 0 Печатать

Михайло Федоров: Посвідчення водія можна буде отримати в Дії

Уряд прийняв постанову, завдяки якій обміняти або замовити посвідчення водія можна буде в мобільному застосунку та на порталі Дія.

Постановою Кабінету Міністрів внесено зміни до Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортним засобом.

“У Дії можна буде замовити послугу з видачі чи обміну посвідчення водія. Буде можливо просто зайти у застосунок, замовити посвідчення і потім його забрати у найближчому сервісному центрі МВС. Нам писали, просили про це і ось нарешті ми готові до запуску цієї послуги”, - повідомив Михайло Федоров, Віце-прем’єр-міністр України — Міністр цифрової трансформації.

Щоб обміняти посвідчення водія в Дії, потрібно буде заповнити необхідні поля, вказати про наявність медичної довідки, дійсної на дату подання заяви та подати заявку.

Дію 2.0 оновили 3,7 млн українців, з них — 1,5 млн користуються цифровими водійськими посвідченнями.

Нагадаємо, Верховна Рада прирівняла цифрові документи в Дії до паперових 

Постанову було розроблено за підтримки Міністерства внутрішніх справ України.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям