Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


27.02.21
1068 2 Печатать

Фотографи та відеооператори зобов’язані задекларувати неоподатковані доходи

Фотографи та відеооператори, які отримують доходи від надання фото та відеопослуг та не зареєстровані підприємцями, мають задекларувати свої доходи.

Деклараційна кампанія доходів, отриманих у 2020 році триватиме до 1 травня 2021 року. Громадянам, які отримали неоподатковані доходи, необхідно подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2020 рік, а також сплатити до бюджету податок на доходи фізичних осіб за ставкою 18 % та військовий збір - 1,5 %.

Декларацію про майновий стан і доходи громадянам необхідно подавати до державної податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси. Подати декларацію можна особисто платником або уповноваженою на це особою, надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення або засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису у порядку, визначеному законодавством.

Звертаємо увагу, що обов’язок декларувати доходи не виникає у тих фотографів та відеооператорів, які зареєстровані суб’єктами підприємницької діяльності.

По материалам ГУ ДПС у Закарпатській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Roma
28.02.21 09:49

Интересно, найдётся хоть один, добровольно уплативший 19,5%? 

Ответить
  • Злой
01.03.21 09:48

Идет крыса, тащит связку сосисок, кусок сала, пол головки сыра. Возле норы стоит крысоловка с маленьким засохшим кусочком сыра. Крыса, качая головой,: Ну як діти, як діти!"

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям