Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


03.03.21
1416 1 Печатать

Декларація про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари зміниться

Мінфін підготував проект наказу «Про внесення змін до форми Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію) та Порядку складання та подання Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію)».

Документ розроблено з метою приведення у відповідність до норм ст. 220 ПКУ щодо встановлення максимальних роздрібних цін на сигарили, включаючи сигарили з відрізаними кінцями, з вмістом тютюну (код УКТ ЗЕД 2402 10 00 90).

Проектом наказу пропонується внести зміни до:

Крім цього, Порядок складання та подання Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію) приводиться у відповідність до норм Положення про ДПС України, затвердженого постановою КМУ від 06.03.2019 р. № 227.

Із проектом наказу можна ознайомитися на офіційній сторінці Міністерства фінансів України в мережі Інтернет за адресою: https://mof.gov.ua у рубриці «Законодавство» розділі «Проекти регуляторних актів для обговорення» підрозділі «Проекти регуляторних актів для обговорення
у 2021 р.».

Зауваження та пропозиції до проекту наказу надавати протягом 30 робочих днів з дня оприлюднення на офіційній сторінці Міністерства фінансів України у письмовій та/або електронній формі за адресою:

01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2, Міністерство фінансів України, e-mail: Lisovskiy@minfin.gov.ua.

По материалам Мінфін

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Шурик
03.03.21 05:35

"Максимальные розничные цены на дымные вонючки" ввели по мзде от международных монополий.
Отменить это, и в бюджет денюжки посыплятся. Можно будет продавать дороже. Ввести как на алкоголь минимальные цены.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям