Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


12.03.21
1497 2 Печатать

Відкрито рахунки за надходженнями до місцевих бюджетів АР Крим та м. Севастополя для сплати боргів з місцевих податків та зборів

З 01.03.2021 р. відкрито рахунки за надходженнями до місцевих бюджетів АР Крим та міста Севастополя для сплати боргів з місцевих податків та зборів, що виникли до дати початку тимчасової окупації.

Інформація щодо нових реквізитів бюджетних рахунків розміщена на головній сторінці вебпорталу ДПС, на субсайтах територіальних органів ДПС за адресою та в Центрах обслуговування платників.

Крім того, звертаємо увагу, що платник має можливість дізнатися про реквізити нових бюджетних рахунків для сплати саме ним у вкладці «Стан розрахунків з бюджетом» Електронного кабінету. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою.

Довідково.

Рахунки за надходженнями до місцевих бюджетів АР Крим та міста Севастополя для сплати боргів з місцевих податків та зборів, що виникли до дати початку тимчасової окупації, визначеної Законом України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», платниками – резидентами, які мають об’єкти оподаткування з місцезнаходженням на тимчасово окупованій території України, відкрито Головним управлінням Державної казначейської служби у Херсонській області на виконання пункту 16 розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України.

По материалам ДПСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Просто
12.03.21 11:27

А срок фин. давности не прошел?

Ответить
  • Олена
12.03.21 12:47

А там есть украинские предпрития, которые платят  налоги Украине?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям