Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


18.03.21
2559 2 Печатать

Олексій Кучер закликав підприємців об’єднуватися та звертатися за підтримкою до ДРС

Представники малого та мікробізнесу мають бути активнішим у захисті своїх інтересів та звертатися до ДРС за підтримкою для вирішенням проблемних питань, оскільки Служба є тим майданчиком, де бізнес має можливість захистити свої інтереси перед регуляторами.

Про це Голова ДРС Олексій Кучер заявив під час панельної дискусії «Малий і середній бізнес та держава» на Всеукраїнському форумі «Україна 30», яка відбулася у середу, 17 березня.

«Перш за все, ми маємо допомагати представникам малого та мікробізнесу — вони сьогодні найбільше потребують захисту з боку держави. Ми працюємо над тим, щоб влада чула бізнес. Тому підприємці завжди можуть розраховувати на підтримку з боку ДРС», – зазначив Олексій Кучер.

За словами Олексія Кучера, Державна регуляторна служба України – це єдиний державний орган, куди підприємці можуть приходити, щоб в законний спосіб відстоювати певні спрощення і захищати свої інтереси.

«Ми виступаємо як рефері: з одного боку представники держави, з іншого – бізнес. ДРС, вивчаючи позицію бізнесу і позицію державних органів, приймає виважене рішення», – сказав Голова ДРС, а також нагадав про ініціативу створити галузеві ради підприємців на регіональному рівні при обласних та районних державних адміністраціях.

«Державна регуляторна служба ініціює створення галузевих рад підприємців при районних та обласних державних адміністраціях за участі представників територіальних органів ДРС, громадськості, бізнесу та влади», – сказав Олексій Кучер.

Голова ДРС звернув увагу на те, що сьогодні органи місцевого самоврядування найчастіше порушують регуляторне законодавство.

«Органи місцевого самоврядування – найбільші порушники принципів регуляторної політики. Влада передалася на місця і, враховуючи те, що немає відповідальності, органи місцевого самоврядування діють на власний розсуд. Тому ДРС треба посилити контроль за регуляторною діяльністю ОМС», – заявив Олексій Кучер.

Нагадаємо, що Всеукраїнський форум «Україна 30» створений задля актуалізації критично важливих для українського суспільства питань та є дискусійним майданчиком, на якому представники влади всіх рівнів, експертного середовища, громадянського суспільства та міжнародної спільноти піднімають низку проблем, які потребують виважених рішень.

По материалам Державна регуляторна служба

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Олена
18.03.21 09:44


Ответить
  • Прохожий
18.03.21 18:37

Так это харьковский бывший губер!!!
Вот как им всем, самкам собаки, удается устроиться разваливать новый участок, развалив перед этим предыдущим???
Я тоже так хочу!

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям