Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


22.03.21
4644 0 Печатать

Коли у ПН/РК зазначається код ознаки джерела податкового номера «3»?

У рядку «код» податкової накладної зазначається ознака джерела податкового номера відповідно до реєстру, якому належить податковий номер особи, зокрема, 3 – реєстраційний (обліковий) номер платника податків, який присвоюється контролюючими органами (для платників податків, які не включені до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

Код ознаки джерела податкового номера «3» зазначається у випадках, коли складання податкової накладної або розрахунку коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної здійснюється платниками/платниками податків, які є:
-     уповноваженими особами договорів про спільну діяльність на території України без створення юридичної особи;
-     управителями майна при взятті на облік договорів управління майном;
-     інвесторами (операторами) за угодами про розподіл продукції;
-     виконавцями (юридичними особами - нерезидентами) проектів (програм) міжнародної технічної допомоги та представництвами донорських установ в Україні;
-     іноземними дипломатичними представництвами та консульськими установами, представництвами міжнародних організацій в Україні (далі – дипломатична місія);
-     нерезидентами у разі взяття їх на облік згідно з п. 4.4 розділу IV Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 09.12.2011 № 1588, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 29.12.2011 за № 1562/20300 (із змінами), (крім дипломатичних місій);
-      постійними представництвами нерезидентів на території України в разі взяття їх на облік згідно з п. 5.4 розділу IV Порядку № 1588.

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям