Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


23.03.21
2809 6 Печатать

ДПС готова забезпечити ефективну співпрацю з новоствореним Бюро економічної безпеки України

22 березня Президентом України підписано Закон «Про Бюро економічної безпеки України», що є важливим кроком для посилення захисту економічних інтересів держави та чесного бізнесу.

«Ми постійно чуємо від бізнесу про незахищеність від свавілля різних державних силових  структур. У той же час в державі діють усталені тіньові економічні об’єднання, що вже фактично перетворились на справжні злочинні угрупування в економічній сфері», - зауважив Голова Державної податкової служби України Олексій Любченко.

На переконання очільника ДПС Олексія Любченка, створення Бюро економічної безпеки в тому вигляді і з тими завданнями та повноваженнями, як це передбачає закон, убезпечить бізнес від необгрунтованого силового втручання у його діяльність, натомість державна правоохоронна система зосередиться на ефективній протидії організованій злочинній діяльності в економічній сфері, а також викритті та притягненні до відповідальності осіб, що таку діяльність очолюють.

«Зі свого боку Державна податкова служба України має намір забезпечити ефективну співпрацю з новоствореним правоохоронним аналітичним органом для зменшення тіньового сектору економіки та усунення нечесної конкуренції, яка заважає працювати сумлінним платникам податків», - підкреслив Голова ДПС Олексій Любченко.

По материалам ДПСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Шурик
23.03.21 08:11

Нечто из правителей хрюкало, что бюро вместо ДПС.
Как оказывается, они ещё и вместе будут а не вместо.

Ответить
  • алиса
23.03.21 10:26

Шурик, вместо ДФС, т.е. налоговой милиции, а налоговая инспекция понятное дело вечна

Ответить
  • Олена
23.03.21 10:12

Шурик, ну как вместо? у них же направления работы разные

Ответить
  • Елена
23.03.21 11:36

Олена, зато кормушка одна!

Ответить
  • Светлана
23.03.21 10:22

Олена, да все они будут работать в одном направлении - как побольше содрать. У нас уже есть антикоррупционное бюро, а результат на выходе 0, а то и минус. Проедают бюджетные деньги. Плодим и размножаем дармоедов. "Правильным путем идём, товарищи".

Ответить
  • Наталія
23.03.21 12:26

В них завжди між собою були неприязні стосунки.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям