Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.03.21
1534 0 Печатать

В Україні пропонують оновити вимоги до зовнішньої реклами

Нещодавно народні депутати зареєстрували у Верховній Раді законопроєкт № 5094, покликаний вдосконалити законодавче регулювання у галузі зовнішньої реклами. Зокрема, законопроєкт пропонує внести зміни та оновити датований 1996 роком Закон України «Про рекламу» № 270/96-ВР.  Втім, після аналізу запропонованих змін, експерти Європейської Бізнес Асоціації дійшли до висновку, що законопроєкт потребує доопрацювання, аби досягнути заявленої мети.

Так, йдеться про необхідність усунення неточностей та роз’яснення неоднозначних трактувань у положеннях документу, що стосуються заборони розповсюдження реклами на відкритій місцевості з відтворенням звукозаписів, нанесення інформації про замовника реклами, заборони розміщення реклами на засобах організації дорожнього руху та зовнішнього освітлення, мостах та естакадах, а також відповідність тих чи інших понять визначенню «реклама».

По материалам Європейська Бізнес Асоціація

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям