Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.03.21
1370 0 Печатать

Мінфін затвердить форму декларації з податку на прибуток підприємств за угодою про розподіл продукції

ДПС України (www.tax.gov.ua) на своєму порталі розмістила проєкт наказу Мінфіну «Про затвердження  форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств за угодою про розподіл продукції» (далі – проєкт наказу).

Проєкт наказу підготовлено у зв’язку з виконанням положень статті 336 розділу VIII «Особливості оподаткування платників податків в умовах дії угоди про розподіл продукції», розділу ІІІ «Податок на прибуток підприємств» ПКУ з урахуванням змін, внесених Законом України від 16.01.2020 р. № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві».

Основною метою підготовки проєктунаказу є затвердження форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємствза угодою про розподіл продукціїз метою забезпечення можливості звітування платників податку на прибуток підприємств за угодою про розподіл продукції.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця на адреси розробника: поштову – 04655, МПС, Київ – 53, Львівська площа, буд. 8, Департамент методології, електронну – tatiana.chernysh@tax.gov.ua, а також на поштову адресу Державної регуляторної служби України – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна,
буд. 9/11.

Додаткові матеріали

 
По материалам ДПСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям