Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.03.21
4218 0 Печатать

Президент вніс у Раду законопроєкт щодо підтримки ФОПів та працівників у період карантину

Володимиром Зеленським внесено у Верховну Раду проєкт Закону про надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (реєстр. № 5300 від 24.03.2021 р.).

Законопроєкт визначено Президентом як невідкладний.

Раніше Володимир Зеленський заявив, що влада допоможе бізнесу, який знаходиться в регіонах "червоної" зони.

"Логічно, що про різні форми підтримки, коли вводиться локдаун на місцях, повинні подумати і представники місцевої влади, і разом з посиленням карантину розробити комплекс заходів щодо підтримки категорій громадян і бізнесу саме свого району, які постраждають через обмеження так званої "червоної" зони", - заявив Зеленський.

Він додав, що очікує від місцевої влади пропозицій щодо підтримки бізнесу. За словами президента, відповідні пропозиції наступного тижня можуть розглянути і затвердити на конгресі місцевих та регіональних влад при президентові України.

"Додатково до запропонованих коштом місцевих бюджетів розмірів допомоги громадянам та бізнесу, які постраждали через локдаун, центральна влада додасть 100% до них. Таким чином, сума підтримки людей і бізнесу збільшиться вдвічі", - підкреслив Зеленський.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям