Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


26.03.21
3732 5 Печатать

Київський транспорт буде перевозити більше пасажирів

Київпастранс у своєму Telegram-каналі повідомляє, що з 26 березня наземний громадський транспорт зможе перевозити більше пасажирів!

Адже громадський транспорт перевозитиме не лише сидячих, а й певну кількість стоячих пасажирів - сумарно половину від загальної місткості транспортного засобу. Таке рішення сьогодні запровадила своїм рішенням Постійна комісія КМДА з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Наявні ліміти на перевезення рухомим складом в 50% сидячих місць змінені на 50% від загальної пасажиромісткості.

Водночас нагадуємо, що карантинні обмеження в транспорті залишаються, хоч і стають менш суворими.

Влада закликає всіх до відповідальності та дисциплінованості: дотримуйтесь встановлених правил та дякує за розуміння та співпрацю.

По материалам Київпастранс

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Шурик
26.03.21 07:46

Какой Кличёк хороший. Но всё равно ...., не вакцинировал Киев.

Ответить
  • Надежда
26.03.21 14:13

Ух ты! А нахрена тогда Киев в красной зоне? Для чего закрыты кафе, непродуктовые рынки и мелкие магазины? Я была уверена, что заразиться можно в толпе (читай транспорт, супермаркеты с толпами и т.д.),

Ответить
  • Олена
26.03.21 14:18

Лучше всего перевозить пассажиров на крыше маршрутки- там вирус не догонит!

Ответить
  • Ігор
26.03.21 14:37

  Весь світ змінює своє життя під нові реалії. Тільки злидні-живуть стабільно - по "вічним" законам леніна-сталіна. Стабільно обирають місцеву владу, яка усунула конкурентів, навіть тушками/опудалами; стабільно обирають тих самих вождів: тягнибоків, зюганових, бойків, ків, жиріновських, новинських, чаушесок, порошенок, ..., .

Ответить
  • Наталія
26.03.21 16:35

Ви вже зовсім попухли???? З вашою щоденною статистикою потрібно або закривати все нахер, або не лякати людей кількістю захворівших. Там куртка за 620 тисяч, там стоячі люди в забитому транспорті. Задовбали вкрай!!!!

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям