Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


31.03.21
2832 0 Печатать

Щодо змін при отриманні витягу з Реєстру неприбуткових установ і організацій

Внесено зміни до Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій (далі – Реєстр).

Пунктом 12 Порядку передбачено, що на офіційному веб-порталі ДПС забезпечується відкритий доступ до відомостей Реєстру.

Відповідно до підпункту 121 пункту 12 Порядку неприбуткова організація може звернутися до контролюючого органу із запитом про отримання витягу з Реєстру згідно з додатком 3, який подається особисто або надсилається поштою

За запитом неприбуткової організації контролюючий орган надає їй безоплатно протягом трьох робочих днів, що настають за днем отримання такого запиту, витяг з Реєстру за формою згідно з додатком 4, який містить відомості про неприбуткову організацію, визначені пунктом 11 цього Порядку, або повідомлення про відсутність відомостей у Реєстрі за формою згідно з додатком 5.

З Реєстром можна ознайомитись у відкритій та приватній частині Електронного кабінету, розміщеного на офіційному вебпорталі ДПС (https://cabinet.tax.gov.ua).

По материалам ГУ ДПС у Житомирській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям