Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


14.04.21
2112 5 Печатать

Київські підприємства скаржаться на проблеми з отриманням перепусток на транспорт

Вже тиждень на Київщині триває жорсткий карантин і, за отриманою зі ЗМІ інформацією, жорсткі обмежувальні заходи, імовірно, можуть бути продовжені до травневих свят.

Бізнес із розумінням ставиться до введення обмежувальних заходів, адже життя та здоров’я населення є головним пріоритетом.

Водночас, подив викликають регуляції, які встановлюються владою, однак, на жаль, чомусь виконуються неналежним чином, що негативно вливає і на роботу компаній.

До прикладу, йдеться про систему видачі перепусток, яких, за інформацією компаній-членів Європейської Бізнес Асоціації, у Києві не вистачає для співробітників критичної інфраструктури (виробників продуктів харчування, аптек, тощо).

Так, наразі деякі представники критичної інфраструктури зазначають, що взагалі не отримали перепусток, а деякі – отримали не в кількості, необхідній для забезпечення роботи підприємств. Водночас, незрозумілим залишається принцип їх видачі, за якого одні підприємці отримують перепустки, а інші – ні. Більше того, як повідомили компаніям-членам Асоціації в КМДА, кількість перепусток до видачі вичерпана, тож вже наприкінці минулого та цього тижня жоден бізнес перепусток більше не отримає.

Безумовно, у зв’язку із введенням жорсткого локдауну на місцеві органи влади лягло колосальне навантаження. Проте, це жодним чином не має означати, що можна нехтувати ефективністю роботи, або ж принципами чесності та прозорості в роботі. Тим паче, що, за інформацією від бізнесу, деяким областям все ж вдалось вибудувати роботу належним чином, до прикладу, на Миколаївщині та Львівщині.

Тому, Європейська Бізнес Асоціація закликає Київську міську адміністрацію відреагувати на дану ситуацію. Тим паче, вона виникає вже другий рік поспіль. Так, як варіант, аби зробити процедуру видачі спецперепусток для громадського транспорту ефективною та прозорою – запровадити її в діджитал форматі.

В скрутні часи влада та бізнес мають йти пліч-о-пліч аби вистояти. Тож бізнес сподівається, Києву вдасться стати прикладом ефективної роботи та діалогу з бізнесом, який наразі відбувається досить непросто.

По материалам Європейська Бізнес Асоціація

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Юра Г.
14.04.21 02:21

ЕБА, а почему так скромно, межгалактическая звучит круче, тем более учитывая что в ЕБА не только не украинцы, но и вполне допускаю, что не представители расы человек разумный.

Ответить
  • Александр
14.04.21 05:42

Интернам в больнице не дали пропусков.
Как езда пустого транспорта за счёт тех кого не пустили туда, транспорт же бюджетный. Бюджет собственность киевлян, не кличка. Это обычное воровство - криминал. 
Карантин он есть  - загнать всех по норам на 3 недели, чтобы не высовывались, как это было в Китае, Корее и Израиле. Или его нет. Это нечто лохдаун абсолютно бесполезное. Главные разносчики сидят в своих податковых и рассылают письма с заразой. Письмо идёт 2 дня, зараза хранится в них 21 день.

Ответить
  • Андрей
14.04.21 09:49

В  метро  на второй  неделе  локдауна  людей  как  в средний  день. Кому  надо - все  с пропусками. 
Проблемы  с пропусками ? Достать  или купить  никаких  проблем нет.

Ответить
  • 1
14.04.21 11:08

"Влада та бізнес мають йти пліч-о-пліч..." Ахахахахахахахаха. Спасибо, поржал. Жгите ещё. 

Ответить
  • Олена
15.04.21 12:19

через знакомых слышала, что можно купить за 200грн... так что фраза: "наживаются на войне" и тут ...

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям