Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


25.04.21
4361 5 Печатать

Як майбутньому пенсіонеру дізнатися, яким буде розмір його пенсії

Кожний майбутній пенсіонер прагне знати, яким буде розмір його пенсійної виплати. Дізнатися про це допоможе Пенсійний калькулятор – сучасний сервіс, який можна знайти в Особистому кабінеті на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України або за посиланням.

Авторизуватися в Особистому кабінеті потрібно за допомогою кваліфікованого електронного підпису чи системи інтегрованої ідентифікації GOV ID.

На основі персональних даних, які містяться в електронних реєстрах Пенсійного фонду України та Електронній трудовій книжці, а також додатково введеної користувачем інформації, цей електронний сервіс прораховує орієнтовний розмір майбутньої пенсії. При цьому Пенсійний калькулятор формує протокол із зазначенням усіх складників обчислення: помісячний розрахунок заробітної плати і страхового стажу, індивідуальні коефіцієнти тощо.

Варто зауважити, що результати попереднього розрахунку розміру пенсії зберігаються в особистому кабінеті користувача на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду та доступні для перегляду в будь-який час, а кількість запитів на здійснення розрахунку пенсії у разі потреби зміни вхідних персональних даних, не обмежена.

По материалам Мінсоцполітики

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Елена
25.04.21 00:18

Данные до 2004 года не внесены. О каком расчете можно говорить ,если нет 10 лет стажа. Копия трудовой внесена, но никто в ПФ не шевелится их вносить.

Ответить
  • Олена
25.04.21 21:36

Елена, +-10 років принципово на розмір не вплинуть

Ответить
  • Kadrovik-praktik
25.04.21 11:54

Абсолютно бесполезная вещь этот калькулятор(((

Ответить
  • Олена
25.04.21 21:38

Kadrovik-praktik, калькулятор для наглядності - влаштовує результат, будь-ласка, не влаштовує -  робіть що небуть...

Ответить
  • 111
26.04.21 12:18

Я уже пенсіонер -працюючий, 2 роки як на пенсії,перерахунку ще немає, так я стала на калькулятор,який показав 21 рік стажу, а насправді я пішла на пенсію з 41 роком стажу, і відповідно калькулятор нарахував набагато меншу пенсію, яку я одержую. Так що тут теж  нормально не працює ця система, як і все інше.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям