Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


28.04.21
1921 1 Печатать

У суді оскаржують призначення Голови ДПС

Скасувати розпорядження Уряду від 14 квітня 2021 року про призначення Олексія Любченка Головою Державної податкової служби України – позов з такою вимогою надійшов до Окружного адміністративного суду міста Києва.

Окрім іншого, суд просять визнати протиправними дії Комісії з питань вищого корпусу державної служби та Національного агентства України з питань державної служби, які допустили Олексія Любченка до участі у конкурсі на посаду Голови Державної податкової служби України, а також скасувати рішення Комісії, яким були визначені результати співбесіди з кандидатами та загальний рейтинг кандидатів.

Відповідачами вказані – Національне агентство України з питань державної служби, Комісія з питань вищого корпусу державної служби та Кабінет Міністрів України.

Наразі суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

По материалам Окружний адмінсуд міста Києва

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Юрек
28.04.21 15:26

Ого как быстро!

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям