Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


28.04.21
1679 1 Печатать

З 1 травня в Києві скасовується червоний рівень епідемічної небезпеки

З 00 год. 00 хв. 1 травня в Києві скасовується червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 28 квітня.

За словами Міністра охорони здоров’я Максима Степанова, в місті спостерігається стабілізація епідемічної ситуації поширення COVID-19. І по всім показникам столицю можна перевести з червоного в жовтий рівень епідемічної небезпеки.

Таким чином за результатами заслуханих доповідей та з урахуванням обговорення Комісією ТЕБ та НС вирішено скасувати з 00 год. 00 хв. 1 травня червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 у місті Києві.

Голові Київської міськдержадміністрації доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів. А також забезпечити щоденну оцінку епідемічної ситуації та за необхідності запровадити додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи направлені на стримування поширення COVID-19.

Раніше ми писали, що рішенням міської Комісії з надзвичайних ситуацій ухвалено рішення про послаблення протиепідемічних заходів у столиці. При цьому, у Києві посилять контроль за дотриманням карантинних правил, зокрема, на Великдень. Подробиці за посиланням.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Дуже злий бух
30.04.21 12:26

Я б не сказала що в Києві все добре. Як на мене, дуже рано знімати суворі обмеження. Здається, що комусь дуже треба працювати на свята, як же проґавити можливі прибутки. Просто коли в родині знайомих є страшні втрати від Covid, коли родичів забирає ця недуга, розумієш, що Covid це надсер'йозно і наднебезпечно і що гроші у важких ситуаціях просто не допоможуть ВЗАГАЛІ!!!!

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям