Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


15.05.21
1526 1 Печатать

Данило Гетманцев: Доходи до Держбюджету суттєво збільшились

За перші 4 місяці 2021 року доходи Державного бюджету України збільшились на 11,2 млрд грн (3,2%) від запланованих і наразі становлять 357,3 млрд грн. Більше того, вони на 42,4 млрд грн (13,5%) перевищують минулорічний показник.

Про це свідчать оперативні дані Державної казначейської служби України.

«Попри думки скептиків та шукачів «зради», з початку року маємо позитивну тенденцію надходжень до бюджету нашої держави. Таким чином, станом на 1.05.2021р. на Єдиному казначейському рахунку знаходилось 23,071 млрд грн, а невикористані кошти за відкритими асигнуваннями становили 30,7 млрд», – сказав голова Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Він також зауважив, що в період глобальної економічної кризи, спричиненої пандемією коронавірусу, на рахунку важлива кожна копійка. Саме тому ми повинні змусити платити податки (необхідні нашим лікарям, вчителям, військовим) тіньовиків, що звикли діяти поза законом, переконаний політик.

По материалам Політична партія Слуга Народу

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Александр
15.05.21 02:28

Почему бы не сравнивать с "нулём", если можно с прошлым короновирусным тотальным лохдауном можно. Тогда и рост будет стремящийся в бесконечность, то что надо для PR.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям