Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


28.05.21
2309 1 Печатать

Держпраці продовжує перевіряти суб’єктів господарювання у сфері оптової і роздрібної торгівлі пальним

На виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля від 11.03.2021 №10033/1/1-20, з 12 березня 2021 року фахівці Держпраці здійснюють позапланові заходи державного нагляду (контролю) за додержанням вимог у сфері охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці та оформлення трудових відносин у суб’єктів господарювання, у сфері управління (володіння, користування) яких перебувають місця виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним.

Під час проведення позапланових заходів першочергово звертається увага на наявність дозвільних документів та декларацій відповідності на виконання робіт підвищеної небезпеки, експлуатацію механізмів, устатковання, проведення ідентифікації та декларування об’єктів підвищеної небезпеки. Також інспектори праці перевіряють питання навчання працівників з охорони прці, забезпечення їх засобами індивідуального, колективного захисту та питання оформлення трудових відносин.

Крім того, у складі міжвідомчих робочих груп з проведення спільних заходів із ліквідації нелегального обігу та нелегальної роздрібної торгівлі пальним та нафтопродуктами, фахівці Держпраці здійснюють огляди місць ймовірно несанкціонованого збуту пального.

 

По материалам Управління Держпраці у Житомирській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Буржуй
28.05.21 06:54

" Осмотр мест возможных несанкционированных продаж топлива" - это перл! 

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям