Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


01.06.21
1298 0 Печатать

ФРУ збирає зауваження бізнесу до законопроекту щодо перегляду ставок ввізних ставок на промислову продукцію

Мінекономіки надано на погодження до ФРУ проект Закону України «Про внесення змін до Митного тарифу України, встановленого Законом України “Про Митний тариф України”, щодо оптимізації ставок ввізного мита» щодо перегляду ставок ввізних ставок на промислову продукцію та встановлення однакових пільгових ставок ввізного мита на однорідні товари.

Аналіз документу свідчить, що мова в ньому в основному йде про зменшення (часто до 0%) ставок ввізного мита. У тому числі щодо значної кількості товарів кінцевого споживання, які виробляються в Україні.

Надаємо його для аналізу та надання пропозицій та зауважень у терміни до 02.06.2021 (текст проекту закону та порівняльну таблицю розміщено за посиланням.

По материалам Федерація роботодавців України
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям