Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


30.07.21
1840 0 Печатать

Уряд ухвалив постанову, що оновлює порядок реімбурсації лікарських засобів

28 липня Кабінет Міністрів України ухвалив постанову про реімбурсацію лікарських засобів за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення.

Постанова визначає нові процедурні механізми для запуску Національною службою здоров’я України реімбурсації лікарських засобів по програмі державних гарантій медичного обслуговування населення з 1 жовтня поточного року для лікування цукрового (препарати інсуліну) і нецукрового діабету, розладів поведінки і психіки та епілепсії. Для цього затверджується нові Порядки розрахунку граничних оптово-відпускних цін на лікарські засоби та реімбурсації лікарських засобів.

Завдяки ухваленій постанові оператори фармринку зможуть брати участь у програмі «Доступні ліки» та отримувати відшкодування за препарати інсуліну, препарати для лікування нецукрового діабету, розладів поведінки і психіки та епілепсії з 1 жовтня 2021 року.

Також з 1 жовтня пацієнти зможуть отримувати ці ж препарати у межах державної програми реімбурсації «Доступні ліки».

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям