Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


28.08.21
4712 0 Печатать

Як заповнити довідку про розпорядника акцизного складу у разі виведення з експлуатації резервуара

Форма довідки про розпорядника акцизного складу пального, акцизні склади пального, розташовані на них резервуари пального, витратоміри та рівнеміри (далі – Довідка 1) затверджена наказом Мінфіну від 27.11.2018 р. № 944.

У разі, якщо на зареєстрованому акцизному складі відбувається повне виведення з експлуатації резервуара розпорядником акцизного складу подається коригуюча Довідка 1, у якій обов’язково заповнюється Таблиця 1 ««Інформація щодо розташованих на акцизному складі пального стаціонарних резервуарів та установлених на них рівнемірів» (далі – Таблиця 1) та у разі необхідності Таблиця 2 ««Інформація щодо витратомірів, установлених на акцизному складі пального на місцях відпуску пального наливом з акцизного складу» (далі – Таблиця 2).

Для надання інформації щодо повного виведення з експлуатації резервуара, виведення з експлуатації рівнеміра чи витратоміра розпорядником акцизного складу у Таблиці 1 коригуючої Довідки 1 у новому рядку в колонці 08.13 «Тип дії» зазначається тип дії «1» (додання нової інформації) та заповнюються всі поля доданого рядка. При цьому, у колонці 08.6 «Тип події» зазначається «виведення з експлуатації резервуара», у колонці 08.11 «Тип події» зазначається «вилучення з резервуара рівноміра».

У разі повного виведення з експлуатації резервуару з одночасним виведенням з експлуатації витратоміра, який під’єднано до такого резервуару розпорядником акцизного складу також заповнюється Таблиця 2 Коригуючої Довідки 1, у якій у новому рядку в колонці 09.8 «Тип дії» зазначається тип дії «1» (додання нової інформації) та заповнюються всі поля доданого рядка. При цьому, у колонці 09.6 «Тип події» зазначається «виведення з експлуатації виртатоміра».

У клітинках таблиць коригуючої Довідки 1, що не заповнюються, нулі, прочерки та інші знаки чи символи не проставляються.

По материалам ГУ ДПС у Дніпропетровській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям