Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


30.08.21
13945 7 Печатать

На порталі ПФУ можна перевірити стан опрацювання переданих сканкопій трудових книжок

На вебпорталі Пенсійного фонду України відбулись оновлення, відповідно і в кабінеті страхувальника сталися зміни. Тепер результати по всіх надісланих зверненнях щодо оцифрування відомостей про трудову діяльність працівників доступні для перегляду в розділі «Відомості про трудові відносини».

Заповнивши пошукові поля та натиснувши кнопку «Пошук», можна побачити інформацію про передані копії документів як конкретного працівника, так і про всіх загалом. Особливу увагу слід звернути на статус звернення, оскільки лише відмітка «Виконано» свідчить, що сканкопії опрацьовані Пенсійним фондом та дані про трудові відносини працівника актуалізовано.

По материалам ГУ Пенсійного фонду у Вінницькій області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Василь
30.08.21 09:29

Як завжди неправда, нічого там не видно

Ответить
  • Наталья
30.08.21 10:14

Там вообще непонятно, как теперь это все посмотреть. Раньше зашел и сразу было видно. А теперь какой то поиск высвечивается, а что в параметры поиска вбивать непонятно.

Ответить
  • Елена
30.08.21 13:16

Наталья
просто нажмите Пошук,

Ответить
  • Тетяна
30.08.21 10:43

Написано:....."Заповнивши пошукові поля та натиснувши кнопку «Пошук», можна побачити інформацію про передані копії документів" ............" так і про всіх загалом".
Питання, як "про всіх загалом" побачити інфо?

Ответить
  • Лариса
30.08.21 11:21

Заходила, ставила дату с 1апреля.пл текущий  и поиск. Но показывает только документы (справки о стаже.... ) о сканкоптиях информацию не дает. Не вижу ни раннее уже обработанные  ни переданные  

Ответить
  • Людмила
30.08.21 11:42

я в параметрах пошуку нічого не заповнювала, а просто натиснула пошук і вся інфо про сканкопії трудових працівниківвідобразилась 

Ответить
  • Евгения
30.08.21 12:36

у меня все видно, я не задавала никаких параметров, просто нажала поиск. Есть уже обработанные запросы и есть в работе

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям