Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


05.09.21
1109 0 Печатать

Чи потрібно зазначати в «нульовій» декларації джерело одержання об'єктів декларування?

Податківці повідомляють, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація – це декларація, в якій відображається, зокрема така інформація:

  • відомості про декларанта, достатні для його ідентифікації (це прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків або у визначених ПКУ випадках – серія (за наявності) та номер паспорта громадянина України);
  • відомості про об’єкти декларування, в обсязі, достатньому для ідентифікації кожного з них;
  • самостійно визначена декларантом у національній валюті база для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування.
  • ставка та сума збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування;

До одноразової (спеціальної) добровільної декларації декларант зобов’язаний додати копії документів, що підтверджують вартість об’єктів декларування.

Зазначимо, що у одноразовій (спеціальній) добровільній декларації не зазначається інформація про джерела одержання (набуття) декларантом об’єктів декларування.

Контролюючому органу забороняється вимагати додаткові документи, крім передбачених ПКУ.

По материалам Західне міжрегіональне управління ДПС по роботі з ВПП

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям