Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


11.05.14
745 1 Печатать

Льготы по уплате земельного налога

   Статтею 281 Податкового кодексу України чітко визначено категорії фізичних осіб, які мають право на пільги щодо сплати земельного податку, та надано вичерпний перелік видів земельних ділянок та їх розмір, щодо яких зазначені категорії фізичних осіб мають право скористатись пільгами.
   
   До даного переліку не включено земельні ділянки, що утворилися за рахунок переданих за рішенням відповідної ради земельних часток (паїв).
   
   Тож, пільги щодо сплати земельного податку для фізичних осіб за земельні ділянки, що утворилися за рахунок переданих за рішенням відповідної ради земельних часток (паїв), не передбачені, і, відповідно, земельний податок за такі ділянки справляється на загальних підставах.
По материалам ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Олена
12.05.14 20:16

Не зовсім по темі. Хто має справу з надрами, підкажіть пожалуста куда в податковому обліку віднести плату за роботи по "Оцінці втрат вартості земельної ділянки при розробці піщаного кар'єру". Дякую.

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям